θεσσαλονίκη Αγίου Δημητρίου 138 Τηλ 2310 204157

Καφεκοπτείο – καφέδες

 

Greek Coffe
Greek Coffe
 • Ο φρεσκοκομμένος καφές είναι όντως πολύ καλύτερος, αλλά από καφεκοπτείο που είναι φρεσκοκαβουρδισμένος , γίνεται από διαφορετικά κοπτικά που δεν έχουν μαχαίρια αλλά ειδικές πέτρες και ονομάζονται “πετρόμυλοι”. Είναι οι μύλοι που χρησιμοποιούμε για τον Ελληνικό καφέ. 
 • Την ώρα που αλέθεται ο καφές, βγάζει όλο το άρωμα του, όλα τα αιθέρια έλαια απελευθερώνονται. Μέσα σε 5-10 λεπτά όλα αυτά άμα δεν σφραγιστούν και διατηρηθούν σωστά χάνονται. Όπως και να το κάνουμε όσο και να προσπαθήσει η κάθε εταιρία να τον συσκευάσει σωστά για να διατηρηθεί δεν θα έχει καμία σχέση με κάτι το οποίο είναι απολύτως φρέσκο. Εγγυημένα η απόλαυση είναι πολύ μεγαλύτερη!   Η τιμή του φρέσκου είναι άκρως ανταγωνιστική έναντι του συσκευασμένου. 

         Πώς κρατάμε φρέσκο τον καφέ;

 • Εάν κάποιος αγοράσει φρέσκο και αλεσμένο καφέ αν προσέξει τον τρόπο που θα τον αποθηκεύσει ο καφές μπορεί να κρατηθεί από 2 βδομάδες μέχρι και ένα μήνα. Αν το βάλει δηλαδή σε κάποιο δοχείο που κλείνει πολύ σωστά να μην αναπνέει ο καφές, μπορεί να το συντηρήσει για ένα διάστημα 2-3 εβδομάδες μέχρι μήνα, εαν και έχουμε πολλούς πελάτες που φεύγουνε για ταξίδι η για τις καλοκαιρινές τούς διακοπές αγοράζουν τον καφέ από μας, όπου τον αλέθουμε, τον σφραγίζουμε αεροστεγώς, τον παίρνουνε μαζί τους και συντηρούν είτε στο ψυγείο είτε στην κατάψυξη, ο καφές είναι ένα φρέσκο προϊόν και θέλει και αυτό το ψυγείο του.  Η μόνη προσοχή είναι να μην αναπνέει ο καφές και πάρει υγρασία από το ψυγείο.  Προϊόντα Καφέ: 
 1. Ελληνικός καφές ΞΑΝΘΟΣ παραδοσιακός
 2. Ελληνικός καφές μέτριος
 3. Καφές φίλτρου
 4. Καφές φίλτρου Decafeine
 5. Καφές φίλτρου με γεύσεις   Καραμέλα   Βανίλια   Μπισκότο  Φουντούκι  Σοκολάτα
 6. Καφές ΕΣΠΡΕΣΣΟ
 7. Καφές ΕΣΠΡΕΣΣΟ 100%
 8. Καφές ΕΣΠΡΕΣΣΟ 85-15
 9. Καφές ΕΣΠΡΕΣΣΟ φρουτόδης επι γεύση YIRGACEFF
 10. Καφες από ρεβύθι

Επίσης και ροφήματα  κακάο –  Σοκολάτα – Πράσινο Τσάι – Σιναμική 

 

 

 

 

 

Back to top